Kjøpsvilkår for Billigbrille.no

Firmainformasjon​​​​​​​:

Pettersen Idea’s
St. Marie gate 70, 1706 Sarpsborg
E-post: kundeservice@billigbrille.no

Telefon: +47 918 46 585
Orgnr: 921668295

Hovedkontor

St. Marie gate 70, 1706 Sarpsborg

Returadresse:

St. Marie gate 70, 1706 Sarpsborg

PRISER

Alle opplyste priser er inklusiv norsk MVA (25%). Vi tar forbehold for feil i de angitte priser på samme måte som vi forbeholder oss retten til å endre prisene uten forhåndsgitt varsel.

FORSENDELSE, LEVERING, AVTALEINNGÅELSE & AVHENTNING

Levering av produktene skjer på den måte, på det sted og på eller innen det tidspunkt som er avtalt i «leverings skjemaet ved utsjekk» . Avtaleinngåelse foretas på norsk. Normalt blir varene sendt etter 1 – 2 hverdager. Det kan ta lenger tid om varene ikke er på vårt lager. Du vil få beskjed via e-mail dersom varen er forsinket.

Vi leverer ikke til adresser på Svalbard og Jan Mayen.

BETALING

Du kan betale med: Vipps. Vi sender deg en ordrebekreftelse per e-post så snart vi har mottatt din bestilling. Denne e-posten vil inneholde den samlede betalingssum, samt et ordrenummer. Faktura sendes per e-post og gjelder som din kvittering og garantibevis. Hvis du ønsker å få tilsendt et nytt eksemplar av faktura pr. e-post kan du sende en forespørsel til kundeservice@billigbrille.no med ordrenummer.

AVBESTILLING

Ønsker du å annullere eller avbestille en allerede bestilt ordre bes du sende en e-post til kundeservice@billigbrille.no, hvor det i emnefeltet skrives ’Avbestilling + ordrenummer’. Du kan også ringe på +47 918 46 585 og avbestille ordren. Avbestillingen skal skje i rimelig tid etter bestillingen – og helst innen kl. 12.00 dagen etter. Vilkår og Salgsbetingelser inneholder alt om det.

ANGRERETT – HVIS DU ANGRER PÅ DITT KJØP

Du har 14 dagers angrerett når du handler hos oss. Angrefristen utløper 14 dager etter den dagen du mottok varen. Du skal innen 14 dager fra mottakelse sende varen tilbake til Billigbrille. Du er selv ansvarlig for å sende varene i retur til oss på adresse:

St. Marie gate 70, 1706 Sarpsborg.

Husk å be om kvittering for levert pakke ved avlevering. Ønsker du å benytte deg av annen fraktmetode er det viktig at du velger levering til vår adresse.

Du mister angreretten hvis du bryter forseglingen på varer som av helsebeskyttelses- eller hygienemessige hensyn ikke er egnet til å bli returnert. Din ordre skal sendes i retur til oss uten unødig forsinkelse og senest 14 dager etter du har mottatt varen.

Du må selv dekke de direkte utgifter i forbindelse med tilbakelevering av varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er innpakket forsvarlig. Hvis varen er prøvd utover hva som er beskrevet ovenfor betrakter vi den som brukt, hvilket betyr at du ved hevelse av kjøpet kun får en del eller intet av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelsmessige verdi. For å motta hele kjøpsbeløpet i retur må du altså gjøre det samme som man kan i en fysisk butikk. Du må prøve varen, men ikke ta den i egentlig bruk. Merkelapper o.l. skal ikke være fjernet fra varen. Utover selve varen, som skal være forsvarlig pakket, vil det være en fordel for ekspedisjonen at du vedlegger utfylt returseddel. Returvarer fra flere forskjellige ordrer må gjerne sendes samlet – husk å vedlegge returseddel for alle ordrer.

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

Dersom du hever kjøpet får du naturligvis det beløpet du har innbetalt til oss tilbake. I tilfelle av en verdiforringelse, som du hefter for, fratrekkes denne kjøpsbeløpet. Hvis du benytter deg av angreretten refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge av ditt eget valg av en annen leveringsform enn den billigste form for standardlevering som vi tilbyr) – gjelder kun returnering av hele ordrer og kun for privatpersoner. Varen skal være våre i hender uten unødig forsinkelse, og under alle omstendigheter senest 14 dager fra den dato hvor vi har mottatt meddelelse om din beslutning om å heve denne avtalen. Vi gjennomfører en tilbakebetaling med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjon, med mindre du uttrykkelig har innvilget noe annet. Vi kan tilbakeholde tilbakebetalingen inntil vi har mottatt varen i retur, med mindre du innen da har fremlagt dokumentasjon for å ha returnert den. Varen kan ikke byttes i andre butikker. Vilkår og Salgsbetingelser inneholder alt om det.

Emballasjen

Varer som sendes i retur skal sendes enten i en ytterpose/plastpose eller i en kasse hvor returlappen klistres på.

REKLAMASJONSBEHANDLING

Er varen forsinket eller har varen en feil kan du klage til oss via e-post. Klager over feil ved varen skal skje innen rimelig tid etter at du har oppdaget feilen eller burde ha oppdaget feilen ved en alminnelig gjennomgang av varen. Du kan klage skriftlig. To år etter mottakelsen av varen opphører retten til å reklamere, eller fem år dersom produktet er ment å vare vesentlig mer enn to år. Hærverk, misbruk, feilbetjening, modifikasjoner eller lignende er ikke omfattet av reklamasjonsretten. Når Billigbrille mottar en klage på en vare behandles klagen typisk innenfor 2 arbeidsdager. Billigbrille vil ta stilling til om varen skal repareres, byttes, eller om det skal gis et prisavslag. Ved returnering skjer dette på Billigbrille sin regning og den nye varen sendes også til kunden igjen på Billigbrille sin regning. Legg merke til at Billigbrille skal kontaktes innen returnering. Vi ønsker at man sender bilder av varen til kundeservice@billigbrille.no innen at man sender varen retur til oss.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHETER

En klage over en vare eller tjenesteytelse kjøpt hos oss kan sendes til Forbrukerrådet. Vi retter oss etter Forbrukerrådets avgjørelser ved en eventuell tvist. https://www.forbrukerradet.no/.

Besøksadresse: Fred Olsens gate 1, 01521 Oslo  Postadresse: Postboks 463 Sentrum, 0105 Oslo, postmottak

SALG TIL BARN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Du må være fylt 18 år for å handle på billigbrille.no – er du under 18 år skal du ha samtykke fra dine verge eller foresatte.

NYHETSBREV

Du kan til- eller avmelde deg vårt nyhetsbrev her. Hvis du er tilmeldt vårt nyhetsbrev og legger noe i varekurven uten å gjennomføre ditt kjøp kan du motta en e-post fra oss hvor vi spør om vi kan hjelpe med noe. Om du ikke ønsker denne e-posten er du nødt til å avmelde deg fra vårt nyhetsbrev. Et samtykke til mottakelse av nyhetsbrev kan til hver en tid tilbaketrekkes. Vilkår og Salgsbetingelser inneholder alt om det.

KONTAKTOPPLYSNINGER:

Pettersen Idea’s
St. Marie gate 70, 1706 Sarpsborg
E-post: kundeservice@billigbrille.no

Telefon: +47 918 46 585
Orgnr: 921668295